Vergunningen & Tarieven

Vergunning

Voor Nederlandse tattoo- en piercing shops is het verplicht om in het bezit te zijn van een vergunning. Onze shop word gecontroleerd door het GGD op hygiëne, apparatuur en werkwijze. De tattooshop van Tattoo Jay is in het bezit van deze vergunning en geeft een garantie voor kwaliteit, hygiëne en zorg.

.


Tarieven Tattoo's

De prijzen voor tattoo's zijn zeer divers, dit komt omdat er zeer veel verschillende soorten en plekken van tattoo's beschikbaar zijn. Gekleurd, zwart, geschaduwd, dit zijn allemaal aspecten die van invloed zijn op de prijs van een tattoo. Voor de beste prijsindicatie kunt u contact opnemen of vrijblijvend langskomen. Vind mijn contactgegevens onder Afspraak maken.

All you can ink

Op zoek naar een tattoo actie? Wil je een grote tattoo? Dan hebben we de perfecte deal voor je!
All you can ink sessies! In een dagdeel van 12.00 tot circa 20.00 voor slechts € 400,00 gaan we aan de slag met jouw droomtattoo!

Wil je een sleeve? Een backpiece of eender welke grote tattoo dan is dit de perfecte deal! Of het nu Black and Grey is, een full color of een blackwork!
ELKE STIJL IS MOGELIJK.

Met deze all you can ink dagsessies weet je exact wat je krijgt en wat je die dag kwijt zult zijn aan je nieuwe tattoo. Is er na de dagsessie nog een sessie nodig of nog maar een uurtje werk? Ook daar houden we rekening mee!

Tarieven Piercing's

Navel piercing               € 50,-

2e /3e oorgaatje           € 20,-

Helix/tragus                   € 40,-

Industiel                        € 50,-

Tepel                            € 30,- 2 €50,-

gezichts piercings         € 40,- vanaf

Verwijderen/vervangen €5,-/€10,-